Görüntüleyen:
1 Ziyaretçi
|
|
Cvp: Asik yasin ünsal |
|
Katılımcı Üye 
Giriş: 2008/11/19 0:40
Grup:
Kayitli Uye
Level : 3; EXP : 83 HP : 0 / 70 MP : 8 / 374
|
Kirlangic dagin eteginde karlar cok olur Keklik gibi seken ceylanlari bol olur Köyüm kizlari sirinmi sirin olur Güzel kizlarin tam dilindenim ben
Cikdim sira dagin en yüksegine Seyran ettim köyümün yollarina Yar göründü yemis yüklü baglari Yemis yüklü baglarin tam icindenim
Bagrina basmis evliyasini Basariken ya allah demis Allah yoluna canlari vermis Allah yolunda gidenlerin tam icin denim ben
Seher vakti bülbüleri öter Su bagrimi sanki yerinden söker Yüce daglari hakka boyun büker Boyun büküsmüs daglarin etegin denim ben
Sira sira olmus sira daglari Yan yana dizilmis tüm Asiklari Sordular Asik yasin ünsal nerelisin diye Asiklar diyari Geycek Köyündenim ben
Söz Ve beste: Asik Yasin Ünsal Yöre: Kirsehir Mucur Geycek Köyü Tarih: 07.02.2010
Tarih: 3/7 17:20
|
|
|
|
|
|
Katılımcı Üye 
Grup:
Kayitli Uye
|
gözümde tütüyorsun Sirin Kirsehir özümden duruyor hasretin sirin Kirsehir ne kadarda sana gelsemde doymuyorum sana Kirsehirim hasretim sana sana güzel Kirsehrim benim
yine gelemdim sana bu yazinda gözümden doluyorsun hem yasimda hasretin ile türlü dertler gayri basimda hasretim sana sana güzel Kirsehrim benim
Asik Yasinim ben gözümden akan yasimsin hem ekmegimsin hemde asimsin hasretin geldi elimde inliyen sazimsin hasretim sana sana güzel Kirsehrim benim
Söz ve beste: Asik Yasin Ünsal Türku adi: hasretim sana sana güzel Kirsehrim benim Yöre: KIrsehir mucur Geycek Köyü Tarih:23.05.10
Tarih: 5/23 1:31
|
|
|
|
|
|
Katılımcı Üye 
Grup:
Kayitli Uye
|
kirlangis dagin yatar geyikli babasi sira dagalarda nömet tutar abdal musasi köyüm yaslisi genci giyinmisler yigitlik kusagi sirin köyüm geycek köyüm benim
abdal musa sazi elinde allah zikir hep dilinde yigitlik kusagi belinde sirin köyüm geycek köyüm benim
Asik yasin ünsalim dililmde sözümde köyümün sevdasi hasreti özümde gurbet elde tütüyorsun gözümde sirin köyüm geycek köyüm benim
söz ve beste : Asik yasin Ünsal
Yöre : Kirsehir mucur geycek köyü
Tarih: 13 .06.2010
Tarih: 6/13 15:02
|
|
|
|
|
|
Katılımcı Üye 
Grup:
Kayitli Uye
|
yine ümit doludur yüregimde sen geleceksin diye yollarini gözler oldum belgi de sen gelirsin diye
gül düsmeden elimden bütün hasretin belimde adin daim hepdilimde belgi sen duyarsin sesimi diye
asik yasinim yaslar gözümde adin daim hep sözümde askin yanar icimde özümde belki sen icimde yankini söndürsün diye bekliyorum seni gülüm
sözve Beste : Asik Yasin Ünsal
Tarih: 6/24 0:55
|
|
|
Konuları izleyebilirsiniz
Yeni Konu başlatamazsınız
Cevap gönderemezsiniz.
Forumunuzu düzenleyemezsiniz.
Gönderinizi silemezsiniz.
Anket ekleyemezsiniz.
Oy veremezsiniz.